Bursa'da bulunan mezarlıklar, Ramazan Bayramı'na hazır hale getirildi! Vatandaşlar, bayram günlerinde sevdiklerinin mezarlarını ziyaret etmek ve dualarını etmek için temizlenen mezarlıklara akın edecek. Bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla mezarlıklar, ziyaretçilere sağlıklı ve düzenli bir ortam sunmaya hazır!

Bayram günlerinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan mezarlıklar, bakım onarım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte hazır hale geldi.

Melih KAYACI/ HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Mezarlıklar, bayram günlerinde en sık ziyaret edilen yerlerden biri olarak öne çıkıyor. Vatandaşlar bayram günlerinde vefat eden aile ve akraba üyelerinin mezarlarını ziyaret edip dua ediyor, mezarlarını düzenliyor.

MEZARLIKLA BAYRAMA HAZIR

Bursa’da da vatandaşların sağlıklı bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak mezarlıklar bayrama hazır hale getirildi.

Bursa'daki mezarlıklar, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların dualarına, anılarına ve duygularına ev sahipliği yapmaya hazır. Doğru ve zamanında yapılan bakım, onarım ve temizlik çalışmalarıyla mezarlıklar, ziyaretçilere temiz ve düzenli bir ortam sunacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram günlerinde mezarlık ziyaretleri, saygı ve dualarla dolu geçecek.