Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında açık hava sinemasıyla vatandaşların gönlünde taht kuran ‘Kamyoled Sineması’ İnegöl'de seyircileri büyülemeye devam ediyor. Animasyon film keyfinin yanı sıra lezzetli ikramlarla dolu etkinlik, yaz gecelerine farklı bir renk katıyor. İnegöl'de başlayan gösterimler, Orhangazi, Yenişehir, dağ ilçeleri ve Yıldırım'da sinemaseverlerin buluşmasını heyecanla bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sıcak günlerin yaşandığı yaz aylarında vatandaşlara ‘Kamyoled Sineması’ ile açık havada sinema keyfi yaşatıyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın kültür ve sanat hayatını zenginleştirmek adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yaz akşamlarını değerlendirebileceği farklı bir projeyi daha başlattı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşlara şehrin farklı noktalarında açık hava sineması keyfi sunan 'Kamyoled Sineması’nın ilk durağı, İnegöl ilçesi Burhaniye Mahallesi oldu. ‘Coco’ isimli animasyon film gösteriminin yapıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, çocuklar açık havada eğlenceli vakit geçirdi. 

Etkinlik öncesi katılanlara patlamış mısır ve içecek ikram edildi. Yazlık sinema keyfi ‘Kamyoled Sineması'nın ilk 3 seansı, 1300'ün üzerinde çocuk ve yetişkinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ağustos ayı boyunca gösterimlerine devam edecek olan 'Kamyoled Sineması', İnegöl, Orhangazi, Yenişehir, dağ ilçeleri ve Yıldırım’da sinemaseverlerle buluşacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde gerçekleşen ‘Kamyoled Sineması’ projesi, yaz aylarına keyifli bir dokunuş yapıyor. İnegöl'de başlayan açık hava sineması etkinlikleri, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatırken çocukların ve yetişkinlerin keyifle izlediği animasyon filmleriyle renkleniyor. Patlamış mısırla içecek ikramıyla desteklenen film gösterimlerinde, yaz gecelerinde ailelerin bir araya gelmesi ve keyifli vakit geçirmesi teşvik ediliyor. ‘Kamyoled Sineması’, Bursa'nın çeşitli noktalarında devam edecek gösterimlerle sinemaseverleri bekliyor.