Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Muradiye Mahallesi'nde pazara olan ilgi her geçen hafta artıyor. Vatandaşlar uygun fiyatlarla alışveriş yaparken, semt içi ulaşım imkanları da tercih sebebi olmaya devam ediyor. Muradiye Pazarı, vatandaşların uğrak noktası haline geldi.

Pazar alanları ile ses getiren Bursa’da Muradiye vatandaşlarının semt pazarlarına olan ilgileri gözlerden kaçmadı.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde her hafta salı günleri kurulan pazara vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ederken, semt içi ulaşımlarının da kolay olduğunu dile getirdiler.

Vatandaşların uğrak noktası olmaya devam eden Muradiye Pazarı fiyatları ile de beğeni toplarken, bu hafta da vatandaşın taleplerini karşılamaya devam etti.

Domatesin 30-40, biberin 50, soğanın 20 ve patatesin 17.5 TL bandında satışa sunulduğu Muradiye pazarından alışveriş yapan vatandaş, fiyatların birçok pazara göre uygun olduğunu söyledi.

Bursa'nın Muradiye Mahallesi'nde yoğun ilgi gören semt pazarı, vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda sosyal bir buluşma noktası haline gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, uygun fiyatlarla taze sebze ve meyveleri satın alırken, pazarda oluşturulan esnaf müşteri ilişkisi de dikkat çekiyor. Muradiye Pazarı, şehirdeki diğer pazarlara göre uygun fiyatlar sunmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.