Bursa'nın tarihi Muradiye Mahallesi'nde altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor! Kanalizasyon sorunu hızla çözüldü ve mahalle sakinlerinden tam not aldı. Muradiye halkı eski yerleşim yeri olan mahallesinin altyapı sorunlarının giderilmesi için heyecanla bekliyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinin en büyük sorunlarından biri olan altyapı sorunu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın tarih kokan mahallelerinin başında gelen Muradiye Mahallesi altyapı çalışmaları ile gündeme geliyor.

Muradiye Mahallesi 16 Nolu Aile Sağlık Merkezinin önünde bulunan kanalizasyon patlaması sonucu oluşan sorun, Osmangazi Belediye ekipleri tarafından hızla müdahale edilerek sorun çözüldü.

Kanalizasyon sorununun hızlı bir şekilde çözülmesi mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Vatandaşlar eski yerleşim yeri olan Muradiye’nin altyapı sorunlarının giderilmesini bekliyor.

Bursa'nın tarih kokan Muradiye Mahallesi'nde altyapı sorunu gün yüzüne çıktı ve hızla çözüm için adımlar atıldı. Osmangazi Belediye ekipleri, 16 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nin önünde meydana gelen kanalizasyon patlaması sorununu kısa sürede halletti. Mahalle sakinleri konuya olan duyarlılıkları ve yetkililerin hızlı müdahalesiyle gurur duyuyor.