Bursa'nın tarihi dokusunu yansıtan Hanlar Bölgesi Meydanı, alışveriş ve lezzet dolu molası için Bursalıları ve turistleri cezbetmeye devam ediyor. BURFAŞ Kafe'nin uygun fiyatları ve lezzetli ürünleri ile yaz sıcaklarında serinlemenin keyfi burada yaşanıyor.

Bursa’da yaz aylarında hanlar bölgesine yoğunluk artarken Bursalılar artık alışverişe molalarını BURFAŞ Kafe’de veriyor.

BURSA (İGFA)- Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan ve tarihi hanlar, hamamlar, camiler ve çarşılardan oluşan alanın restore edilerek tarihi dokusunun ortaya çıkarılmasıyla birlikte Hanlar Bölgesi Meydanı, vatandaşlar tarafından oldukça tercih edilir hale geldi.

Çarşıda alışveriş yapan vatandaşlar ile turistlerin uğrak noktasına açılan BURFAŞ Kafe de uygun fiyatları ve lezzetli ürünleri ile vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Yaz sıcaklarında güneşten bunalan Bursalılar, soluğu BURFAŞ Kafe’de alıyor.

Bursa Hanlar Bölgesi, tarihi atmosferi ve çeşitli aktiviteleriyle ziyaretçilerini cezbetmeye devam ediyor. Burada alışveriş yaparken veya gezerken keyifli bir mola için BURFAŞ Kafe ideal bir tercih olabilir. Lezzetli atıştırmalıklar sunan kafe, Bursalıların ve turistlerin favori duraklarından biri haline gelmiş durumda.