Gemlik'teki Gürle İş Merkezi'nde yaşanan depreme dayanıksızlık endişesi tüm bölgeyi sardı. Esnafın dile getirdiği korkular, binanın güvenliği ve yenilenmesi gerekliliği hakkında önemli soruları gündeme getiriyor. Gemlik halkı, can ve mal güvenliği açısından acil önlemler alınmasını bekliyor.

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki eski ve depreme dayanıksız iş merkezi yıkılmayı bekliyor. Gürle İş Merkezi esnafı bir an önce iş merkezinin yenilenmesini talep ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan ve uzun yıllardır vatandaşların uğrak yeri olan Gürle İş Merkezi eski ve atıl görüntüsüyle vatandaş ve esnafın tepkisini çekmeye devam ediyor.

Gürle İş Merkezi esnafları, binanın depreme dayanıklı olmadığından şikayet ediyor. Esnaflar ayrıca iş merkezinin yenilenmesini ve depreme dayanıklı hale getirilmesini talep ediyor.

Marmara Bölgesi’nin en riskli bölgelerinden biri olan Gemlik’te hem esnaf hem vatandaşlar, eski ve depreme dayanıksız yapılarda yaşadıkları için can ve mal güvenliklerinden endişe ediyor.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Gürle İş Merkezi'nin depreme dayanıksız olduğu endişesi, bölgedeki esnaflar ve vatandaşlar arasında büyük bir gündem oldu. Yapının güvenliği konusunda artan endişeler, binanın hızla yenilenmesi ve güçlendirilmesi gerekliliğini vurguluyor. Gemlik sakinleri, can ve mal güvenliklerini tehlikeye atmamak adına yetkililerden çözüm önerileri bekliyor.