Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmeti daha devreye sokuyor! Mudanya ilçesindeki otopark artık cuma günleri 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olacak. Kentin turistik bölgelerinden biri olan Mudanya'da yaşanan park sorununa çözüm getiren belediye, vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapabilmesi için önemli bir adım atıyor. Detaylar haberimizde!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya ilçesindeki BURULAŞ’a ait otoparkın cuma günleri vatandaşların rahatlıkla pazar alışverişini yapabilmesi için 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

BURSA (İGFA) - Bursa’da ulaşım sorununun çözümüne yönelik çalışmaları başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan parklanma sorunu yaşanan bölgelere de alternatif çözümler üretiyor. Kentin önemli turistik bölgelerinden olan Mudanya ilçesinde trafiğin rahatlamasını ve vatandaşların rahatlıkla pazar alışverişi yapabilmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda dolgu alanındaki kapalı pazar yeri karşısında bulunan BURULAŞ’a ait otoparkın Cuma günleri 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya ilçesindeki turistik bölgelerin ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik özel bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Ücretsiz otopark hizmeti, hem Mudanya'nın trafiğini rahatlatmayı hem de pazar alışverişini kolaylaştırmayı hedefliyor. Böylece, kent sakinleri daha konforlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.