Milli SİHA Bayraktar TB3, ikinci prototipi Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi'ni başarıyla tamamlayarak arka arkaya yapılan testleri bir bir geçiyor. TB3'ün 4'üncü uçuş testini başarılı bir şekilde tamamlayan Bayraktar, Türk Havacılığının Altın Çağı ifadesini kullandı. Bu başarı, Türk savunma sanayiinin yükselişine ve geleceğe yönelik umut veren adımlarına ışık tutuyor.

Bayraktar TB3'ün ikinci prototipi testi geçti

ANKARA (İGFA) - Bayraktar TB3, art arda yapılan testleri bir bir geçiyor. Milli SİHA'nın ikinci prototipi bu kez de Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi'ni başarılı bir şekilde tamamladı.

TB3'ün 4'üncü uçuş testini BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından paylaştı.

Bayraktar, "Türk Havacılığının Altın Çağı" ifadesini kullandı.

https://twitter.com/Selcuk/status/1775586421698334877

Milli Savunma Sanayii'nin gelişimine büyük katkılarda bulunan Bayraktar TB3, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi'ni başarıyla tamamladı. Bu başarı, Türk Havacılığı'nın gücünü ve teknolojik ilerlemesini bir kez daha kanıtlarken, Bayraktar'ın sosyal medya paylaşımı ise milli gururumuzu daha da yükseltti. Türk savunma sanayii, geleceğe yönelik umut veren adımlarını bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.