Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in, Ramazan Bayramı öncesi personeli ile bir araya gelerek bayramlaşması büyük ilgi çekti. Başkan Sezer'in duygusal anların yaşandığı bayramlaşma töreninde yaptığı teşekkür konuşması duyguları harekete geçirdi. Gösterdiği yakınlık ve minnet duygularıyla personelin gönlünde taht kuran Başkan, yönetimi ve personeli arasındaki güçlü bağın önemini bir kez daha vurguladı. Sezer'in, hemşehrilerine yönelik samimi dilekleri ve personeline olan teşekkürleri yürekleri ısıttı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeli ile bayramlaştı. 

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde başkan yardımcıları, müdürler ve personelle bayramlaştı. Gölcük Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen bayramlaşmada konuşan Başkan Sezer, “Hemşehrilerimize hizmet için özverili bir şekilde, üstün gayret göstererek çalışan, tüm mesai arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim. Ailelerinizle birlikte, sağlıklı, mutlu bir bayram diliyorum” diyerek personeli ile tek tek bayramlaştı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in personeli ile yaptığı bayramlaşma töreni, birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyede yaşattı. Başkan Sezer'in personeline gösterdiği özveri ve minnettarlık, çalışanların motivasyonunu yükselterek belediye hizmetlerine olumlu yansıyacak gibi görünüyor. Ramazan Bayramı öncesi bu anlamlı buluşma, hem belediye çalışanlarının moralini yükseltirken hem de ilçe halkı arasında güven ve dayanışma duygularını pekiştirdi.