Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Türk milletinin 15 Temmuz hain darbe girişimindeki kahramanlığını övüyor. Hainlerle mücadelede birlik ve beraberliğin gücüne vurgu yapıyor. Palancıoğlu'nun mesajı Türk milletinin vatan ve bağımsızlık aşkını bir kez daha hatırlatıyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KAYSERİ (İGFA) - 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı için destan yazan aziz Türk milletine minnetlerini ve şükranlarını dile getiren Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

“ Aradan tam sekiz yıl geçti 15 Temmuz hain darbe girişimi gerçekleşeli. Çok şükür Cenab-ı Allah içerideki ve dışarıdaki hainlere fırsat vermedi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu hain darbe girişimi vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek giderilmiş oldu. Tabii binlerce yaralımız, gazimiz oldu. Allah onlardan razı olsun. Hepsinden önemlisi birçok şehidimiz oldu. Bu şehitlerimizden de Allah razı olsun. Mekanları cennet olsun. Bir daha Cenab-ı Allah ülkemize böyle kötü günler göstermesin diyorum.”

Başkan Palancıoğlu'nun 15 Temmuz mesajı, vatanseverlik ve millet sevgisiyle dolu. Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutarak hainlere karşı güçlü duruş sergilediğini vurguluyor. Palancıoğlu, şehitlerimizi rahmetle anarak ülkemize bir daha benzer acıları yaşatmaması dileğini yineliyor.