Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kastamonu'da şehit düşen Nevşehirli Polis Memuru Ahmet Şahan için duygusal bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Arı'nın samimi sözleri ve içten mesajı olayı yürekleri dağladı. Şehit polis memurunun ailesi ve sevenlerine de geçmiş olsun ve sabır dileklerinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Şehit Polis Memuru Ahmet Şahan için taziye mesajı yayımladı.

NEVŞEHİR (İGFA) -  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, görev yaptığı Kastamonu’da şüpheli bir şahsın ateş etmesi sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Nevşehirli Polis Memuru Ahmet Şahan için taziye mesajı yayımladı.

Başkan Arı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kastamonu Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli hemşehrimiz Polis Memuru Ahmet Şahan’ın görevi esnasında şüpheli bir şahsın ateş etmesi sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düştüğü haberi hepimizi derinden üzmüştür. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Milletimize sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.”

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hemşehrimiz Polis Memuru Ahmet Şahan'ın vefatıyla derin bir üzüntü yaşadığını belirterek destek mesajı gönderdi. Şehit polis memuruna Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Toplumun birlik ve beraberliği adına bu tür acı olaylarda kenetlenmenin önemine vurgu yaptı.