Müzik dünyasının dikkatini çeken Baneva, Ceza’ya 'Saygı1' konserinde sahne salladı! Gece boyunca izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Baneva, 'Feyz al' ve 'Holocaust' ile harikalar yarattı. İstanbul Ora Arena'da gerçekleştirilen etkinlik, müzikseverlerin ayaklarını yerden keserken, unutulmaz bir performansa tanıklık ettiler.

Müzik otoriteleri ve rap tutkunlarının beğeniyle takip ettiği Baneva, Ceza’ya “Saygı1” konserinde “Feyz al” ve “Holocaust” adlı parçaları seslendirdi. Baneva’nın sahne şovu izleyenleri coşturdu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Ora Arena’da gerçekleştirilen etkinlikte sahne alan Baneva, geçtiğimiz yıl Ceza ile “Kül” isimli parçada birlikte çalıştılar. Geceye katılanların coşkulu alkışlarıyla sahne alan Baneva, Ceza’nın birer şarkısını seslendiren meslektaşlarının yanı sıra iki Ceza şarkısı,  “Feyz al” ve “Holocaust” ile sahneye geldi.

Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal, Ayben, Anıl Piyancı, Şehinşah, Cartel, Ozbi, Server Uraz, Candan Erçetin, Gripin ve Yener Çevik de sahne aldı. Etkinliği sunanlar arasında, geceyi düzenleyen Oğuzhan Uğur ile Beyazıt Öztürk, Nurgül Yeşilçay, Doğu Demirkol, Doğukan Manço ve Emre Karayel de vardı.

Geçtiğimiz yıl Ceza ile 'Kül' isimli parçada birlikte çalışan Baneva, Ceza'ya olan saygısını bir kez daha ortaya koydu. Aynı sahnede Gazapizm, Sefo, Killa Hakan, Çakal ve diğer ünlü isimlerle bir araya gelen Baneva, müzik tarihine damgasını vurdu. Etkinliğe katılanlar arasında, ünlü isimlerin yanı sıra geceyi düzenleyen Oğuzhan Uğur ve Beyazıt Öztürk gibi isimler de vardı. Baneva'nın unutulmaz performansı izleyenleri büyülerken, konser izleyenlerin yüreklerinde unutulmaz izler bıraktı.