Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın liderliğindeki Antika Pazarı, büyük bir heyecanla Mevlana Mahallesi pazar yerine taşınıyor! Şehrin tarihine ışık tutan eserler artık yeni konumunda sergilenecek, meraklıları için büyük bir fırsat sunuyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın şehre kazandırdığı ve Talas Belediyesi klasikleri arasına giren Antika Pazarı, hafta sonundan itibaren Mevlana Mahallesi pazar yerinde kurulacak.

KAYSERİ (İGFA) -  5 yıl önce Harman Mahallesi’nin tarihi dokusu içerisinde başlayan Talas’ta Antika Günleri, 14 Temmuz Pazar gününden itibaren Mevlana Mahallesi pazar yerinde devam edecek.

Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla alınan karar doğrultusunda antikacılar ve koleksiyonerler bundan sonra Mevlana Mahallesi Pazar yerinde tezgah açacak. Antika meraklıları da gün boyu burada saat, para, pul, tesbih, ev eşyası, halı, kilim vs. gibi sayısız antika eseri yerinde görme imkanı bulacak.

 

Kayseri'de antik eserlere ilgi duyan herkes için müjdeli haber! Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın desteklediği Antika Pazarı, artık Mevlana Mahallesi pazar yerinde! Gelin, tarihin dokunuşunu yakından hissedin ve bu eşsiz eserleri keşfedin.