Antalya'da Lara Caddesi'nde Yeni Asfalt Çalışmaları Heyecanla Devam Ediyor! Muratpaşa Belediyesi'nin Güzeloba Mahallesi'nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme çalışmaları, Lara Caddesi üzerinde sürüyor. Örnekköy ve oteller bölgesi kavşağında gerçekleştirilen 24 saatlik yoğun çalışma ile 6 bin 750 metrekarelik alana modern ve dayanıklı bir asfalt serilmekte.

Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi’nde kentin önemli ulaşım akslarından Lara Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarına başladı.

ANTALYA (İGFA) - Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından 40 bine yaklaşan nüfusuyla Güzeloba’da cadde ve sokak yenileme çalışmalarına yeniden başladı.

Mahallede çalışma bu kez aynı zamanda kentin ulaşım akslarından Lara Caddesi’nde devam ediyor.

Caddenin Örnekköy bölgesine çıkan Bayındırlık Caddesi ve oteller bölgesine açılan PTT Caddesi kavşağında başlayan çalışmanın 24 saat içinde tamamlanması hedefleniyor. 6 bin 750 metrekare alanı kapsayan çalışmada 1 buçuk tona yakın asfalt serilecek. Bu kapsamda bölge eski asfalttan tamamen temizleniyor ve ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi'nde ulaşımı kolaylaştırmak ve yolları daha güvenli hale getirmek amacıyla Lara Caddesi'nde sıfır asfalt çalışmalarına hız verdi. 1,5 ton asfaltın serilerek tamamlanacağı çalışmada eski asfalt tamamen temizlenerek daha modern bir görünüm ve konfor sağlanacak. Vatandaşlar, Lara Caddesi'nin yeniden düzenlenmesiyle birlikte bölgede ulaşımın rahatlayacağını ve trafik yoğunluğunun azalacağını belirtiyor.