Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Ustalara Saygı Konseri'nde Türk Müziğinin Efsane İsimlerini Andı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ustalara Saygı Konseri', Türk müziğinin efsane isimlerinin unutulmaz eserlerini seslendirdi. Barış Manço, Cem Karaca ve diğer usta sanatçıların şarkılarıyla dolu muhteşem bir gece yaşandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından gerçekleştirilen “Ustalara Saygı Konseri” Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirildi. Türk müzik tarihinde bir döneme damga vuran Barış Manço, Cem Karaca, Neşet Ertaş, Ayten Alpman ve Erkin Koray’ın eserlerinin seslendirildiği konsere Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Şefliğini Umut Özdiken’in düzenlemelerini Hasan Özer Özbay ve İsmail Tepe’nin yaptığı konserde usta isimlerin birbirinden seçkin eserleri seslendirildi.
MUHTEŞEM BİR KONSER
Türkiye’nin yakın tarihine damga vurmuş usta sanatçıların eserleri seslendiren Ümit Burak Tekinay ve Elif Eda Saraçlar, izleyenlere unutulmaz bir konser izletti. Salonu dolduran Antalyalılar, Barış Manço, Cem Karaca, Neşet Ertaş, Ayten Alpman ve Erkin Koray’ın şarkılarıyla keyifli bir akşam yaşadı. Usta isimlerin şarkılarıyla salonu dolduran vatandaşlar şarkılara eşlik ederken zaman zaman duygulandı, zaman zaman eğlenceli anlar yaşadı. Gecenin sonunda ise Şef Umut Özdiken yönetimindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’na Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemil Böcek, çiçek takdim etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası'nın düzenlediği 'Ustalara Saygı Konseri', Türk müziğinin büyük isimlerine saygı duruşunda bulunurken izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde seslendirilen şarkılar, salonu dolduran vatandaşları duygulandırırken eğlenceli anlar da yaşanmasını sağladı. Antalyalılar, bu özel etkinlikle Türk müziğinin efsane isimlerini bir kez daha anma fırsatı buldu.