Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşımpark'ın öncülüğünde gerçekleşen Akçaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği, renkli ve unutulmaz anlara sahne oldu. Maskotların, palyaçoların ve eğlenceli çocuk oyunlarının yer aldığı etkinlik, 10:00-18:00 saatleri arasında tramvay yolcularına keyifli anlar yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşımpark, Akçaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi

KOCAELİ (İGFA) - Tüm yurtta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ormanya’da düzenlediği Bi Dünya Eğlence düzenlerken Büyükşehir iştiraklerinden Ulaşımpark, Akçaray’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlik kapsamında maskot, palyaço yüz boyama ve eğlenceli çocuk oyunları gerçekleştirildi. Saat 10:00- 18-00 arasında belirli tramvaylarda gerçekleşen etkinliklerde çocuk ve çocuklu aileler keyifle yolculuk gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan coşkusunu Akçaray tramvayında kutladığı etkinlik, çocuk ve aileler için unutulmaz anılarla dolu geçti. Ulaşımpark'ın düzenlediği renkli kutlama, katılımcılardan tam not aldı ve çocukların yüzlerinde mutluluk ve neşeyle son buldu.