ÖSYM tarafından açıklanan 2023-YDUS 2. dönem sonuçları heyecan yarattı! Adaylar, sonuçlara erişmek için ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Değişiklik ve yerleştirme detayları için yazımızı okumaya devam edin.

ÖSYM, 2023 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-YDUS)'na ilişkin 2. dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2023-YDUS 2. Dönem Uzmanlık Dalı Değişikliği Yerleştirme İşlemleri tamamlandı.

Adaylar yerleştirme sonuçlarına, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden TC kimlik numarası ve aday şifreleriyle erişebiliyor.

ÖSYM, 2023 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-YDUS) kapsamında 2. dönem uzmanlık dalı değişikliği yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Adaylar, sonuçlara https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecekler. Değişiklik ve yerleştirme işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.