DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,861.94 ₺
BTC 62,982.99 $
ETH 2,452.40 $
BİST 9,957.91

Altın Piyasasında Şaşırtıcı Yükseliş Devam Ediyor

EkonomiYerelBursa 6
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 16:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Vatandaşlar tarafından en çok merak edilen ve takip edilen alanlardan bir tanesi olan altın piyasası bu hafta yükselişini sürdürüyor. BURSA (İGFA) - Altın piyasasındaki artışı ve genel durumu hakkında kuyumcu işletmecisi Enes Tüfekçi, konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi. “Altın bu haftaya yükselişle başladı ve yükselişle devam ediyor. Hatta devamlı müşterilerimiz bu artışa şaşırdılar. Şu an gram altının satışı 2650, satışı ise 2558 TL. Bu artışın sebebi, kuyumcular çarşısında Hamas Lideri İsmail Haniye’

Altın Piyasasında Şaşırtıcı Yükseliş Devam Ediyor

Altın piyasasında yaşanan şaşırtıcı yükseliş merak konusu! Kuyumcu işletmecisi Enes Tüfekçi'den alınan bilgilere göre, bu hafta altının değeri inanılmaz bir artış gösterdi. Dolardaki değer kaybı ve Hamas Lideri İsmail Haniye'nin ölümüyle ilişkilendirilen bu durum, yatırımcıları da şaşkına çevirdi. Altın yatırımı yapanlar için kritik bir hafta başlıyor.

Vatandaşlar tarafından en çok merak edilen ve takip edilen alanlardan bir tanesi olan altın piyasası bu hafta yükselişini sürdürüyor.

BURSA (İGFA) - Altın piyasasındaki artışı ve genel durumu hakkında kuyumcu işletmecisi Enes Tüfekçi, konuyla alakalı şu ifadelere yer verdi.

“Altın bu haftaya yükselişle başladı ve yükselişle devam ediyor. Hatta devamlı müşterilerimiz bu artışa şaşırdılar.

Şu an gram altının satışı 2650, satışı ise 2558 TL. Bu artışın sebebi, kuyumcular çarşısında Hamas Lideri İsmail Haniye’nin ölümüyle ilişkilendiriliyor.

Bunun yanı sıra paramızın her geçen gün değer kaybetmesi de var.

Altın hala en çok kullanılan yatırım aracı olduğundan dolayı böyle yükselişler bizde çok görülmüyor. Fakat bu hafta dediğim gibi bir yükseliş söz konusu.”

Altın piyasasında yaşanan yükseliş, yatırımcılar ve altın takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Kuyumcu Enes Tüfekçi'nin verdiği bilgilere göre, altın fiyatlarındaki artışın arka planında doların değer kaybetmesi ve bölgesel siyasi gelişmeler yer alıyor. Gram altının 2650 TL'ye kadar yükselmesi, yatırımcılarda tedirginlik yaratırken, altın yatırımcıları için yeni fırsatlar da doğurabilir. Altın piyasasındaki bu dalgalanmalar, ekonomi alanında yaşanan gelişmelerle yakından ilişkili olarak değerlendiriliyor.

BENZER HABER