DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Akçalar Mahallesi'nde Başköy Girişi Genişleyecek mi? Mahalle Sakinleri Trafik Sorunlarına Çözüm Arıyor

GündemYerelBursa 7
Yayınlama: 8 Ağustos 2024 Perşembe 16:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, gelişimini sürdürürken nüfus yoğunluğundan kaynaklanan trafik problemleriyle karşı karşıya. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun araç trafiğine neden olan Başköy girişi, mahalle sakinlerince genişletilerek çözüm bekliyor.

Akçalar Mahallesi'nde Başköy Girişi Genişleyecek mi? Mahalle Sakinleri Trafik Sorunlarına Çözüm Arıyor

Bursa Nilüfer ilçesindeki Akçalar Mahallesi'nde yaşayanlar Başköy girişinde yaşanan yoğun trafik sorununa karşı çözüm arayışında. Nüfusun artmasıyla beraber yaşanan trafik sıkışıklığına mahalle sakinleri çözüm getirilmesini talep ediyor. Detaylar haberimizde.

Gelişen ve değişen her mahalle gibi yol problemleri ile karşılaşan Akçalar Mahallesi sakinleri, Başköy girişinin genişletilmesini istiyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, hızlı değişimini sürdürüyor. Uzun süredir gelişen mahalle, nüfus yoğunluğunun da artması sebebiyle trafik problemleri ile de karşılaşıyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafiğin yoğun olduğu mahallenin Başköy girişinde uzun araç kuyrukları oluşuyor.

Mahalle sakinleri Başköy tarafından Akçalar’a giriş yolunun genişletilerek trafik probleminin sona erdirilmesini talep ediyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, hızlı bir şekilde gelişirken beraberinde trafik sorunlarını da getiriyor. Özellikle yoğun araç kuyruklarının oluştuğu Başköy girişi, mahalle sakinlerinin dikkat çeken bir sorunu haline geldi. Trafik problemlerinin azaltılması için giriş yolunun genişletilmesi talebi, Akçalar Mahallesi'nin gündemine oturdu.

BENZER HABER