DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Akçakoca'da Tırın Çarptığı Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

GündemYerelDüzce 7
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 15:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen kazada, sapak ışıklar mevkisinde manevra yapan tır, A.B. İdaresindeki motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırın altına giren motosiklet sürücüsü hayatta kalırken, eşi F.B. tırın tekerleklerinin altında kaldı. 112 acil servis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle F.B'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Tır şoförü ise gözaltına alındı.

Akçakoca'da Tırın Çarptığı Motosiklet Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Akçakoca'da bir tırın motosiklete çarptığı kaza faciası! F.B. hayatını kaybetti, A.B ise mucizevi bir şekilde kurtuldu. Tır şoförü gözaltına alındı, detaylar haberimizde!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen kazada  Edinilen bilgiye göre, sapak ışıklar mevkisinde manevra yapan tır, A.B. İdaresindeki motosiklete çarptı. 

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -Çarpmanın etkisiyle tırın altına giren motosiklet sürücüsü A.B yara almadan kurtuldu ancak motosiklette yolcu olarak bulunan eşi F.B. ise tırın tekerleklerin altında kaldı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipler F.B’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Olayla ilgili tır şoförü gözaltına alındı.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşanan feci kaza, bir motosiklet sürücüsünün hayatına mal oldu. Tırın altına giren motosikletin yolcusu F.B. yaşamını yitirirken, sürücüsü A.B. ise ağır yaralanmadan kurtulmayı başardı. Olay sonrasında tır şoförü gözaltına alındı. Kazayla ilgili detaylar ve gelişmeler için takipte kalın!

BENZER HABER