DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Akçakoca'da öğrencilerin unutulmaz uçurtma şenliği

YaşamYerelDüzce 5
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 15:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunan kız ve erkek öğrenci yurdu öğrencileri, sahilde yapılan yürüyüşün ardından keyifli bir uçurtma etkinliği düzenledi. Rüzgarlı havayı fırsat bilen öğrenciler, gün boyu uçurtma uçurmanın keyfini çıkardı. Etkinlikte keyifli vakit geçiren öğrenciler, bu tür etkinliklerin kendilerini motive edip devam etmesini dilediler.

Akçakoca'da öğrencilerin unutulmaz uçurtma şenliği

Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki kız ve erkek öğrenci yurdu öğrencileri, sahilde yürüyüş yaparak unutulmaz bir uçurtma şenliği düzenledi. Rüzgarlı havada keyifli anlar yaşayan öğrenciler, motive olup etkinliklerin devamını istediklerini belirtti.

Akçakoca'da bulunan kız ve erkek öğrenci yurdu öğrencileri sahilde yürüyüş yaptı.

Sefer DEMİR /  haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki kız ve erkek öğrenci yurdu öğrencileri sahilde yürüyüş gerçekleşti.

Yapılan yürüyüşün ardından uçurtma etkinliği yapan öğrenciler gün boyu uçurtma uçurtdular.

Rüzgarlı havayı fırsat bilen yurt öğrencileri hem yürüyüş hem ardından yapılan uçurtma etkinliğiyle unutulmaz bir gün yaşadıklarını söylediler.

Kendileri için değişik bir gün olduğunu dile getiren öğrenciler bu tür etkinliklerin kendilerini motive edeceğini ve devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde öğrencilerin düzenlediği uçurtma şenliği, hem eğlenceli hem de motive edici bir etkinlik olarak değerlendirildi. Katılımcılar, sahilde yapılan yürüyüşün ardından uçurtma etkinliğinde keyifli vakit geçirerek unutulmaz anılar biriktirdiler. Bu tür etkinliklerin gençleri motive ettiği ve sosyal etkileşimi artırdığı gözlemlendi.

BENZER HABER