DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.02 ₺
STERLIN 44.54 ₺
G.ALTIN 3,025.99 ₺
BTC 67,442.47 $
ETH 2,641.33 $
BİST 8,838.60

Akçakoca Kaymakamlığı Plajlardan Başka Denize Girişi Yasakladı

GündemYerelDüzce 16
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 13:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Havaların ısınmasıyla Akçakoca'nın turizm ilçesi statüsünde önemli bir yer tutmasıyla birlikte, Akçakoca Kaymakamlığı belirli plajlar haricinde denize girmeyi yasakladı. Olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle Kale Plajı, MTA Plajı ve Çuhallı Plajı dışındaki sahillere giriş tehlikeli ve yasak olarak ilan edildi.

Akçakoca Kaymakamlığı Plajlardan Başka Denize Girişi Yasakladı

Akçakoca Kaymakamlığı, turistler ve vatandaşlar için şaşırtıcı bir karar aldı! Havaların ısınmasıyla birlikte yapılan açıklamada belirli plajlar haricinde denize girmenin yasaklandığı duyuruldu. Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle alınan bu karar, Akçakoca'nın sahillerinde dikkat çekici bir değişikliğe neden olacak.

Havaların ısınması ile birlikte Düzce’nin önemli turizm ilçeleri arasında yerini alan Akçakoca’da denize girecekler için Akçakoca Kaymakamlığı bir açıklama yaptı.

Berkay KILIÇ / DÜZCE (İGFA) - Yapılan açıklamada “ Olumsuz hava /deniz şartları nedeniyle 27.06.2024 tarihinde ilçemizdeki Kale Plajı,MTA Plajı ve Çuhallı plajı dışındaki sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. 

Vatandaşlarımızın belirtilen plajlar haricinde denize girmemeleri önemle rica olur” ifadeleri kullanıldı.

Düzce'nin turizm potansiyeli yüksek ilçesi Akçakoca'da Kaymakamlık tarafından alınan denize giriş yasağı kararı dikkatleri üzerine çekti. Kale Plajı, MTA Plajı ve Çuhallı Plajı dışındaki sahillere giriş yasaklanarak, vatandaşların güvenliği ön planda tutulmaya çalışıldı. Vatandaşların belirtilen plajlar dışında denize girmemesi konusundaki uyarılar önemli bir yer teşkil ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code