DOLAR 34.26 ₺
EURO 36.99 ₺
STERLIN 44.50 ₺
G.ALTIN 3,036.76 ₺
BTC 67,430.66 $
ETH 2,640.87 $
BİST 8,738.07

AK Parti Sözcüsünden UEFA'ya Sert Tepki!

Gündem 8
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 15:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açmasıyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Çelik, Almanya İçişleri Bakanı'nın ve UEFA'nın tutumunu kınayarak, ırkçılığın Avrupa'da yaygınlaşmasına dikkat çekti.

AK Parti Sözcüsünden UEFA'ya Sert Tepki!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında başlattığı soruşturmaya sert tepki gösterdi. Çelik, ırkçılık ve faşizm arayışlarını eleştirerek, Avrupa'da artan ayrımcılığa işaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa'da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır." ifadesini kullandı.

ANKARA (İGFA) -  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, UEFA'nın, milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'ın, milli futbolcumuz Merih Demiral'ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA'nın başlattığı soruşturma kabul edilemez. Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa'da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral'a yönelik soruşturmasına karşı sert bir tavır sergiledi. Çelik, Almanya İçişleri Bakanı'nın ve UEFA'nın ırkçı yaklaşımını kınayarak, Avrupa'da artan ayrımcılığa karşı uyarılarda bulundu. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ırkçılığın spora sıçramasının endişe verici olduğunu vurguladı ve Avrupa'daki seçim sonuçlarına odaklanılması gerektiğini belirtti.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code