DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e Sert Tepki!

Siyaset 6
Yayınlama: 16 Temmuz 2024 Salı 18:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta binlerce sivilin sığındığı bölgeyi bombalamasını lanetledi. Uluslararası toplumun sessizliğini kınayan Çelik, İsrail'in işlediği katliamları her platformda gündeme getirip yargılanmalarını talep etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e Sert Tepki!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Han Yunus'ta binlerce sivilin bulunduğu bölgeyi bombalamasına lanet okudu. Uluslararası toplumun sessizliğini eleştiren Çelik, İsrail'in savaş suçlarına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Detaylar için haberimize göz atın!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'nin güneyinde bulunan Han Yunus'taki saldırılarına, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta binlerce sivilin sığındığı bölgeyi bombalamasını lanetledi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "Uluslararası toplumun ve kurallara dayalı dünya düzeni iddiasında bulunan devletlerin, İsrail söz konusu olunca büründükleri sessizliği şiddetle kınıyoruz. İsrail’in katliamlarını her platformda gündeme getirmeye ve savaş suçlarının yasal takipçisi olmaya devam edeceğiz. Netanyahu ve katliam şebekesi, soykırım ve savaş suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına karşı sert bir duruş sergiledi. Çelik, İsrail'e yapılan saldırıları kınayarak uluslararası toplumun sessizliği karşısında tepkisini dile getirdi. Ömer Çelik, İsrail'in soykırım ve savaş suçlarına karşı hukuki takip talep etti ve Netanyahu ile katliam şebekesinin yargılanacağını belirtti.

BENZER HABER