DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Ajda Pekkan, Bursa Kültür Park'ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

MagazinYerelBursa 13
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ile Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi'nde Bursalı sevenleriyle buluştu. Dillerden düşmeyen şarkıları ve etkileyici sahne performansıyla hayranlarını coşturan Pekkan, konserinde unutulmaz bir gece yaşattı. Ajda Pekkan, 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile', 'Hoşgör Sen' gibi sevilen şarkıların yanı sıra Bursa'nın Ufak Tefek Taşları adlı türküyü de seslendirerek izleyicileri büyüledi. Konser sonunda alkış ve sevgi gösterileri ile uğur

Ajda Pekkan, Bursa Kültür Park'ta Unutulmaz Bir Konser Verdi

Süperstar Ajda Pekkan, Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi'nde muhteşem bir konser verdi! Dillerden düşmeyen şarkılarıyla ve etkileyici performansıyla Bursalıları coşturan Pekkan, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Ajda Pekkan hayranlarının gönlünde taht kurdu!

Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ile Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi'nde Bursalı sevenleriyle buluştu.

Ersel NALBANT/ HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA)- Kapalı gişe konserleriyle müzik dolu gecelercelere damga vuran Süperstar Ajda Pekkan, KerkiSolfej organizasyonu ile bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesinde Bursalılar ile buluştu.

Dillerden düşmeyen birbirinden güzel şarkılarını Bursalılar için söyleyen Ajda Pekkan gerek sesi gerekse sahne performansıyla Bursalı hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Uzun bir aradan sonra Bursalılarla buluşan ve konserinde 'Kimler Geldi Kimler Geçti', 'Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile', 'Hoşgör Sen' gibi şarkıların yanı sıra Bursa'nın Ufak Tefek Taşları' adlı türküyü de seslendiren Ajda Pekkan, 2 saat sahnede kalırken konser bitiminde dinleyicileri tarafından ayakta alkışlandı.

Ajda Pekkan, Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirdiği muhteşem konserle Bursalı hayranlarının yüreklerine dokundu. Uzun bir aradan sonra sahneye çıkan Pekkan, unutulmaz performansıyla geceye damga vurdu. Konserde seslendirdiği şarkılar ve enerjisiyle izleyicileri büyüleyen Süperstar, Bursa'da unutulmaz anlar yaşattı.

BENZER HABER