DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,202.23 $
ETH 2,582.23 $
BİST 9,900.25

Ahmet Sevim'den Malatya'ya Geçmiş Olsun Mesajı: Önceliğimiz Koruyucu Tedbirleri Almak

Gündem 7
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 15:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremle sarsılan Malatyalılara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sevim, Türkiye'nin deprem gerçeğiyle tanıştığını vurgulayarak koruyucu tedbirlerin öncelikli olduğunu belirtti.

Ahmet Sevim'den Malatya'ya Geçmiş Olsun Mesajı: Önceliğimiz Koruyucu Tedbirleri Almak

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, Malatya'da yaşanan 4.2 büyüklüğündeki deprem sonrasında geçmiş olsun mesajını iletti. Sevim, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğunu hatırlatarak koruyucu tedbirlerin hayati önemini vurguladı. Ahmet Sevim'in depremle ilgili açıklamaları ülkede geniş yankı uyandırdı.

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, büyük felaketler deprem gerçeği ile tanışan Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğuna vurgu yaparak, “Önceliğimiz koruyucu tedbirleri yıkımlar olmadan ve canlarımızı kaybetmeden almak olmalıdır” ifadelerini kullandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim, 4.2 büyüklüğünde depremle sarsılan Malatyalılara “geçmiş olsun” dileklerini iletti.
6 Şubat depremlerinde yıkıma yol açtığı Malatya’da vatandaşların saat 00.41'de meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle yaşadığı korkuya değinen Başkan Sevim, “Merkez üssü Yeşilyurt olan depremin derinliği ise 7.69 km olarak açıklandı. Malatyalı hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ KORUYUCU TEDBİRLERİ
Türkiye’nin deprem gerçeği ile büyük acılar yaşayarak tanıştığını anımsatan Başkan Sevim, şöyle devam etti: “Ülkemizde yaşanan depremlerde çok sayıda yurttaşımızı kaybetti. Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğu gerçeği ile yaşadığımız büyük acılarla tanıştık. Önceliğimiz koruyucu tedbirleri yıkımlar olmadan ve canlarımızı kaybetmeden almak olmalıdır. Cumhuriyet ve Adalet Partisi olarak iktidara geldiğimizde hedefimiz öncelikle koruyucu tedbirler olacak. Bir kez daha depremden etkilen yurttaşlarımıza geçmiş olsun, yaşamını yitiren canlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

Ahmet Sevim, Malatya'da yaşanan depremde vatandaşlara geçmiş olsun dileğini ileterek deprem gerçeğine dikkat çekti. Sevim, koruyucu tedbirlerin alınması gerekliliği üzerinde durarak can kayıplarını önlemenin önemine vurgu yaptı. Gelecekteki hedeflerinin iktidara geldiklerinde koruyucu tedbirler alarak bu tür felaketlerin etkilerini azaltmak olduğunu belirtti.

BENZER HABER