DOLAR 34.16 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.54 ₺
G.ALTIN 2,921.08 ₺
BTC 64,514.56 $
ETH 2,659.65 $
BİST 9,891.00

Ahmet Akın, BASKİ Yöneticilerinden Brifing Aldı

GündemYerelBalıkesir 9
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 14:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan hemen sonra Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Genel Sekreter, Genel Sekreter yardımcıları, Daire Başkanları ve birim müdürleri hazır bulundu. Akın, yöneticilerden belediye hakkında brifing aldı.

Ahmet Akın, BASKİ Yöneticilerinden Brifing Aldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, göreve yeni başladıktan sonra BASKİ yöneticileriyle ilk brifingini aldı. Toplantıda belediyenin mevcut durumu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Akın'ın yöneticilerle tanışması ve işbirliğini güçlendirmesi bekleniyor. Bu kritik toplantı devralma sürecinin başarılı bir şekilde ilerlediğini gösteriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, görevi devraldıktan hemen sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninin ardından belediyedeki yöneticilerle toplandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Genel Sekreter, Genel Sekreter yardımcıları, Daire Başkanları ve birim müdürleri katıldı. Büyükşehir ve BASKİ yöneticileriyle tanışan Akın, belediyenin mevcut durumuna ilişkin brifing aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, göreve başladıktan hemen sonra Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (BASKİ) görev yapan yöneticilerle ilk defa bir araya geldi. Bu toplantı, Belediye başkanı Akın'ın kurum içi iletişimi güçlendirme ve belediyenin mevcut durumu hakkında detaylı bilgi edinme amacını taşımaktadır. Genel Sekreter, Genel Sekreter yardımcıları, Daire Başkanları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Akın'ın belediye yönetimine dair gelecek planlarını şekillendirme noktasında önemli bir adım attığı vurgulanmaktadır.

BENZER HABER