DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,849.10 ₺
BTC 63,022.33 $
ETH 2,453.93 $
BİST 9,975.61

Afyonkarahisar'da Duygusal Anlar! Şehit Öğretmenin Hikayesi Açık Hava Sinemasında

YaşamYerelAfyonkarahisar 14
Yayınlama: 4 Ağustos 2024 Pazar 12:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinlikleri, Şehit Şenay Aybüke Yalçın'ı anlatan 'Aybüke: Öğretmen Oldum Ben' filmi ile devam ediyor. Film, 2017 yılında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeninin dokunaklı yaşamını konu alıyor. Başkan Burcu Köksal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte vatandaşlar, duygusal anlar yaşadı.

Afyonkarahisar'da Duygusal Anlar! Şehit Öğretmenin Hikayesi Açık Hava Sinemasında

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinlikleri, yaşanan duygusal anlarla bir başka boyuta taşınıyor. Şehit müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyan film, izleyicileri gözyaşlarını tutamaz hale getiriyor. Başkan Burcu Köksal'ın duygusal konuşması ise etkinliği unutulmaz kılıyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen açık hava sinema etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Afyonkarahisar Belediyesi, açık hava sinema etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 

Zafer Meydanı’nda bu kez de, Şehit Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmi izlendi.

Batman’da 2017 yılında bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın hayatını anlatan ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!’ filmi, Afyonkarahisar’da izleyiciyle buluştu.
Film vatandaşlardan büyük ilgi gördü.  

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde çok sayıda vatandaşımızın katıldığı açık hava sinemasında duygusal anlar yaşandı. Aybüke Öğretmen'in çocukluğundan öğretmenliğe giden yolculuğu, meslek aşkı, öğrencileriyle olan ilişkisi ve şehadetinin anlatıldığı filmi izleyenler gözyaşlarına hâkim olamadı.

Başta şehit Şenay Aybüke Yalçın olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığımız bu film gösteriminde Başkanımız Burcu Köksal, “Benim bu filimden çıkardığım bilhassa kız çocuklarımızın mutlaka eğitim öğretim görmeleri. Maddi açıdan geçim zorluğu çeken ailelerimizin çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak için bizde belediye olarak Bilgi Evlerinde ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımızı bu yıl faaliyete geçireceğiz. Ata’sının yolunda Cumhuriyet’e, bu topraklara bağlı bir gençliğimiz var. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin düzenlediği açık hava sinema etkinliklerinde, Şehit Şenay Aybüke Yalçın'ı anlatan 'Aybüke: Öğretmen Oldum Ben' filmi ile izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarılıyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın kız çocuklarının eğitimine verdiği önem ve ücretsiz üniversite hazırlık kursları hakkındaki vaadi, etkinliği daha anlamlı hale getiriyor. Şehit öğretmenin özverili hayatı, izleyicilere eğitim ve vatan sevgisi konusunda ilham veriyor. Duygusal ve anlamlı bir etkinlik için vatandaşlar, belediyenin düzenlediği sinema etkinliklerine ilgi göstermeye devam ediyor.

BENZER HABER