DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Adıyaman Jandarması Katı Uyuşturucu Operasyonunda Başarılı

GündemYerelAdıyaman 12
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 12:17 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Y.Y. adlı bir şüphelinin evinde gerçekleştirdikleri aramada büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Aramada 350 gr kubar esrar, 135 gr kenevir tohumu, 26 kök kenevir, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu. Jandarma, Adıyaman'da uyuşturucu kaçakçılarına geçit vermeden halkın ve huzurun güvenliğini sağlama kararlılığını sürdürecek.

Adıyaman Jandarması Katı Uyuşturucu Operasyonunda Başarılı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, bir şüpheli evinde düzenlediği operasyonda büyük bir başarı elde etti. Uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmayan Jandarma ekipleri, Adıyaman'da halkın güvenliğini korumaya kararlılıkla devam ediyor. Y.Y. adlı şüphelinin evinde yapılan aramada ele geçirilen kubar esrar, kenevir tohumu ve ruhsatsız av tüfeği büyük bir tehlikeyi önledi.

Adıyaman'da bir şüphelinin evinde Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ADIYAMAN (İGFA)- Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan çalışmalarda Y.Y. adlı şüpheli şahsın evinde arama yapıldı. 

Aramada; 350 gr kubar esrar,  135 gr kenevir tohumu,  26 kök kenevir,  1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ekipler, Adıyaman'da halkın ve huzur güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini kaydetti.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonda, Y.Y. adlı şüphelinin evinde ele geçirilen uyuşturucu maddeler, toplum sağlığını ve güvenliğini tehdit eden unsurların bertaraf edilmesinde önemli bir adım olarak değerlendirildi. Jandarma ekipleri, Adıyaman'da uyuşturucu ticaretine geçit vermeyeceklerini belirterek, halkın huzur ve güvenliği için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

BENZER HABER