DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

90'ların Unutulmayan İsmi Şahsenem Yaza Damga Vuracak!

Magazin 14
Yayınlama: 21 Haziran 2024 Cuma 08:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

DMS yapım şirketi etiketiyle çıkan ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkı Şahsenem'in 12 senelik aranın ardından 4'üncü single çalışması olacak. Şarkının söz ve müziği Tezcan Erol'a ait ve aranjesi Mert Aktürk'e emanet. Klip yönetmenliğini Murat Alphan üstlenirken, kostümleri modacı Perihan Demirdelen özel iplik ve taşlardan tasarladı. Şahsenem, müziğe tamamen odaklandığını belirterek, aşık olanlara özel mesajlar sunacak.

90'ların Unutulmayan İsmi Şahsenem Yaza Damga Vuracak!

90'ların unutulmayan yıldızı Şahsenem, 12 senelik aranın ardından yaza damga vuracak! 'Oyuncak Yaşımı Geçtim' isimli şarkısını sevenleriyle buluşturacak olan sanatçı, moda dünyasına da yepyeni bir soluk getiriyor. Detaylar için tıklayın.

90’ların unutulmayan ismi Şahsenem 12 senelik aranın ardından 4'üncü single çalışması ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkısıyla yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İİGFA) - DMS yapım şirketi etiketiyle çıkan ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkının söz ve müziği Tezcan Erol'a aranjesi ise Mert Aktürk'e ait. Klip yönetmenliğini Murat Alphan’ın yaptığı çalışmanın kostümleri modacı Perihan Demirdelen tarafından hiç kumaş kullanılmadan el işçiliğiyle özel iplik ve taşlardan tasarlandı. Özel olarak tasarlanan bu kostümüyle kamera karşısına geçen Şahsenem, "Belki de bu üzerimde kumaş ve dikiş kullanılmadan ipliklerle tasarlanan bu kostüm bir moda akımının başlangıcı olabilir" dedi.

Şahsenem, "Artık müzikten hiç kopmamak üzere ve birbirinden güzel eserlerle sevenlerimle buluşacağım. Müzik duyguların kısa yoludur Ben de aşıkların iç sesi olarak bu şarkıyı özellikle‘’ Aşkı oyuncak gibi görenlere’’ bir mesaj olarak sunmak istedim" diyerek sevenlerine her daim yanında oldukları için teşekkür etti.

Şahsenem'in uzun bir aradan sonra çıkaracağı ‘’Oyuncak Yaşımı Geçtim’’ isimli şarkı, aşkı oyuncak gibi görenlere özel bir mesaj barındırıyor. Sanatçı, yeni eserleri ve özel kostüm çalışmalarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanmaya hazırlanıyor. Kumaş kullanılmadan özel iplik ve taşlarla tasarlanan kostümüyle adından söz ettirecek olan Şahsenem'in yepyeni bir moda akımının öncüsü olabileceği konuşuluyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code