DOLAR 34.27 ₺
EURO 37.02 ₺
STERLIN 44.77 ₺
G.ALTIN 3,027.83 ₺
BTC 67,423.19 $
ETH 2,640.57 $
BİST 8,838.60

84 yaşındaki Muzaffer Ak evinden ayrıldı, kaybolduğu haber alınamıyor

GündemYerelDüzce 17
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 09:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Düzce'de kaybolan 84 yaşındaki Muzaffer Ak'tan haber alınamıyor. DÜZCE (İGFA) - Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Topçular Mahallesi’ndeki 21 Haziran Cuma günü sabah namazı saatlerinde evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 84 yaşındaki Muzaffer Ak’ı arama çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü arama çalışmalarında Jandarma köpekleri ve havadan Drone ile bölgede tarama yapılıyor. Öte yandan ailesinin umutla bekleyişi süren Muzaffer Ak’ın kalp rahatsızı ol

84 yaşındaki Muzaffer Ak evinden ayrıldı, kaybolduğu haber alınamıyor

Düzce'de evinden ayrılan 84 yaşındaki Muzaffer Ak, namaz kılmak için çıktığı evinden bir daha dönmedi. Arama çalışmaları devam ederken, ailesi endişe içinde bekliyor. Jandarma köpekleri ve Drone ile yapılan taramalarda halen herhangi bir iz bulunamadı. Kalp rahatsızlığı olan Ak'ın acil bir şekilde bulunması için çalışmalar sürüyor.

Düzce'de kaybolan 84 yaşındaki Muzaffer Ak'tan haber alınamıyor.

DÜZCE (İGFA) - Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Topçular Mahallesi’ndeki 21 Haziran Cuma günü sabah namazı saatlerinde evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 84 yaşındaki Muzaffer Ak’ı arama çalışmaları devam ediyor.

Arama kurtarma ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü arama çalışmalarında Jandarma köpekleri ve havadan Drone ile bölgede tarama yapılıyor. 

Öte yandan ailesinin umutla bekleyişi süren Muzaffer Ak’ın kalp rahatsızı olduğu bilgisine ulaşıldı.

Düzce'nin Çilimli ilçesinde yaşanan olayda, 84 yaşındaki Muzaffer Ak'ın evinden ayrılıp kaybolması, bölgeyi endişeye boğdu. Cuma günü sabah namazı vaktinde evinden çıkan ve bir daha geri dönemeyen yaşlı adamın ailesi ve yetkililer tarafından arama çalışmaları hızla yürütülüyor. Jandarma ekipleri, köpekler ve Drone kullanılarak yapılan taramalar sonuçsuz kalırken, Ak'ın kalp rahatsızlığı bulunması ailesini daha da tedirgin ediyor. Umutsuzca beklemeye devam eden aile, sevdiklerinin sağ salim bulunması için dualar ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code