DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Anısına Fotoğraf Sergisi Açıldı

YaşamYerelBursa 13
Yayınlama: 13 Temmuz 2024 Cumartesi 15:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi’ fotoğraf sergisi açtı. Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde 54 fotoğrafın sergilendiği organizasyon, 16 Temmuz saat 17.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü Anısına Fotoğraf Sergisi Açıldı

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ‘Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi’ fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi'nde açılan sergi, 15 Temmuz'a özel anlamlı anıları ziyaretçilere sunmaya devam ediyor. Sergi, milletin milli birlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha hatırlatıyor.

Yıldırım Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘Demokrasiye Sahip Çıkan Milletin Zaferi’ fotoğraf sergisi açtı. Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde 54 fotoğrafın sergilendiği organizasyon 16 Temmuz saat 17.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

BURSA (İGFA) - Türk tarihinin en önemli sayfalarına yazılan 15 Temmuz’un, hainlere karşı, devletin ve milletin irade, azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiğini dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Bu ülke daha önce de örtülü-açık darbeler gördü, muhtıralar yaşadı ancak milletimiz ilk kez milli iradesini, demokrasisini ve seçilmiş liderini savunmak için sokağa çıktı. İşte bu devletle milletin kucaklaşmasıdır.

15 Temmuz Türkiye için milattır. 15 Temmuz’da herkes anladı ki devletin de vatanın da ordunun, polisin de tek sahibi millettir. 15 Temmuz; tıpkı ceddimizin kahramanlıkları ve zaferleri gibi geleceğimizi aydınlatacak ve gençlerimize ışık olacaktır. Milletimizin 15 Temmuz’da yazdığı destan asla unutulmayacak. 15 Temmuz’da ortaya koyduğumuz milli birlik ve dayanışma ruhu, aynı yollara başvurmak isteyecek hainlerin ümitlerini kökten söküp atmıştır” dedi.

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği fotoğraf sergisi, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Türk milletinin milli irade ve demokrasiye sahip çıkma kararlılığını bir kez daha vurguluyor. Sergide yer alan 54 fotoğraf, o gece yaşanan olayları ve milletin direnişini gözler önüne sererken, ziyaretçilere duygusal anlar yaşatıyor. Başkan Oktay Yılmaz'ın vurguladığı gibi, Türk milletinin 15 Temmuz'da ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhu, gelecek nesillere ilham kaynağı olmaya devam edecek.

BENZER HABER